Generatielange ervaring tot uw dienst

Al sinds mei 1992 timmeren Willy De Keersmaeker en zijn zoon Christophe met succes aan de weg van "Algemene Aannemingen Van Den Bosch - De Keersmaeker BVBA".

Bouwen zit beide heren in het bloed, want ook voor 1992 kwam vader De Keersmaeker al uit een aannemersfamilie met een lange staat van dienst. Daardoor kijkt hij terug op meer dan 30 dagdagelijkse ervaring in de bouwnijverheid. Ervaring die perfect wordt aangevuld door zoon Christophe. Hij bracht ondertussen als industrieel ingenieur ook een pak extra kennis en innovatie mee in de BVBA.De zaakvoerders leiden niet alleen hun bedrijf, ze werken ook elke dag mee aan de verschillende projecten van Van Den Bosch-De Keersmaeker. Zo kan dit familiebedrijf garanderen dat kwaliteit, stiptheid en service ook echt geleverd worden. 

 

 

 

Specialisten aan het werk

Van Den Bosch-De Keersmaeker heeft een vast team van vakkundige metsers en schrijnwerkers. Ze zijn geselecteerd op hun expertise en betrouwbaarheid. Kortom, mannen waar je op kunt bouwen.Naargelang de specifieke vereisten van een project, wordt het team aangevuld met externe specialisten. Daarvoor kan Van Den Bosch-De Keersmaeker putten uit een netwerk van partners en specialisten. Zo zijn wij - en uiteindelijk ook u - er zeker van dat elk project de aandacht krijgt die het verdient.

Multidisciplinair

​

De beschrijving 'algemeen' verraadt het al: Van Den Bosch-De Keersmaeker is op vele markten thuis.

We hebben ervaring in renovatie- en nieuwbouwprojecten, met extra veel aandacht voor de afwerking van een project en dit voor zowel privé personen als voor openbare besturen.Contacteer ons met uw specifieke vraag.  We hebben ervaring met:

- funderingswerken

- rioleringswerken

- ruwbouwwerken

- afbraakwerken

- dakwerken

- timmerwerken

- binnen- en buitenschrijnwerk

- bezettingswerken

- vloer- en tegelwerken

- glaswerken

- gyprocwerken (wanden/plafonds)

Erkend aannemerDe bouwsector is één van de belangrijkste in de Belgische economie. Daarom is de kwaliteit in de bouw voor de Federale Overheidsdienst Economie uiterst belangrijk.

Om kwaliteitsvolle werken te realiseren worden technische specificaties bepaald voor de werken zelf en voor de bouwproducten waaruit ze bestaan. Daarom organiseert de FOD Economie de erkenning van de bouwaannemers, in het kader van overheidsopdrachten.

Van Den Bosch-De Keersmaeker is zo'n Erkend Aannemer in verschillende categorieën. Zo mag u op beide oren slapen dat u met Van Den Bosch-De Keersmaeker telkens opnieuw kiest voor kwaliteitLees hier meer over de erkenning van aannemers.

BE 0447.347.667 Ι BIC KREDBEBB Ι IBAN BE39 4112 0149 0119 EUR Ι REG. Aannemer 0447.347.667 - 061111